Ik heb hoofdpijn. Iedere poging tot nadenken doet extra pijn. Vandaag is de PEM-dag van maandag. Het was dus toch teveel om naar de dierenwinkel te gaan en daarna nog online naar krabpalen te zoeken. Ik was alleen zo enthousiast dat EAPje vrijdag komt en kon daardoor niet meer voelen waar mijn grenzen lagen. Daarvan zit ik nu op de blaren (al lig ik het grootste deel van de dag vandaag, vermoed ik).

Ik ben wel heel blij met wat er gisteren lukte: ik heb meerdere designs in mijn Redbubble shopje gezet én twee nieuwe getekend. Vooral die twee nieuwe vind ik supergaaf! Ik plaats er zo een foto van.

Kijk hoe cool! Deze sokken vind je hier.
En deze sokken vind je hier.

Ik ga zo ook een mailtje sturen naar ME Centraal. Die hebben gevraagd naar schrijvers met ME of hun mantelzorgers. Lijkt me erg leuk om daarvoor ook af en toe een stukje te schrijven.

Voor nu is dit wel de max. Na vijf minuutjes is mijn brein echt op.