Ik hoor de wasmachine een vrolijk melodietje fluiten. Vanochtend is die geleverd en hubby heeft hem op advies van de installateurs meteen aangezet voor een reiniging. Zo kunnen we morgen in een schone machine de was doen.

Ik heb er totaal niets van meegekregen dat het ding is bezorgd. De mensen van de witgoedwinkel hebben ongetwijfeld aangebeld en daarna de wasmachine naar zolder gesjouwd. Ook hebben ze de oude mee naar beneden genomen. Ieder aspect daarvan is mij ontgaan. Ik lag nog heerlijk te slapen op ons pas nieuwe matras en met mijn oordopjes in.

Dat nieuwe matras was ook echt nodig. We hadden de oude matrassen en het topmatras al ruim elf jaar en vooral die laatste was inmiddels één grote kuil. Eigenlijk moest die na acht jaar al worden vervangen, maar het is er eerder niet van gekomen.

Ik merk dat ik zoveel lekkerder lig in bed nu. Echt heel fijn. En heel belangrijk om zo effectief mogelijk uit te rusten ’s nachts. Dat doe ik door mijn ME toch al niet optimaal, dus dan is een goed bed extra belangrijk.

De PEM begint intussen trouwens echt te zakken. Ik heb vandaag niet eens mijn bril met gele glazen op!

Gisteren zijn we nog even naar de dierenwinkel geweest voor wat spulletjes voor Eapje. We hebben nu een kittenkattenbak, eet- en drinkbakje, kattenmelk en speeltjes voor hem. Een leuke krabpaal hadden ze niet, dus die hebben we online opgezocht. Het kopen daarvan blijkt echter nogal een uitdaging. De site geeft de opties ‘thuisbezorgd’ en ‘ophalen in de winkel’, maar bleef steeds vastzitten in een lus. Als we kozen voor thuisbezorgd kregen we de melding dat dit niet mogelijk was voor alle artikelen (met enkel de krabpaal in het winkelmandje) en dat we moesten kiezen voor ophalen in de winkel. Maar als we daar dan voor kozen, kregen we de omgekeerde melding en moesten we kiezen voor thuisbezorgd.

Hubby gaat het zo nog eens proberen en anders bestellen we wel een andere. Gekke webwinkels!