Diva ligt heerlijk te slapen op het dekentje naast me. Daar moest ik eerst even een foto van maken voordat ik kon gaan typen. Ik heb dat dekentje gehaakt voor hubby, maar dus eigenlijk vooral voor Diva. Alles hier in huis is sowieso van haar. Dat is nu eenmaal hoe het werkt als je eigendom bent van een kat. En hubby en ik vinden het allebei heerlijk!

Niemand kan zo heerlijk slapen als een kat.

Alweer een dagje dichter bij de komst van EAPje! Ik kreeg vanochtend een hele schattige foto van hem van zijn huidige mensenmama. En vrijdag is hij gewoon hier!

Kijk hem nou! De kleine doerak!

We hebben intussen al een kittenhalsbandje en een placemat voor zijn etensbakje besteld. De rest gaan we woensdag of donderdag samen halen bij de dierenwinkel. Er komt in ieder geval een krabpaal bij. Dan zijn er weer nieuwe en hoge plekjes om te liggen voor EAP en voor Diva. De krabpaal die we al hebben binnen is vrij laag en die is omgevallen toen Appie er in probeerde te liggen. Diva heeft dat ding nooit wat gevonden, dus voor haar werd het ook wel tijd. Maar zij gaat ook veel naar buiten en daar staat ook een krabpaal met lekkere ligplekjes. Daar ligt ze echter nooit meer. Ze kiest tegenwoordig altijd voor de tuinmeubels om op te liggen.

Ben benieuwd hoe het zal gaan met haar en EAPje. Hopelijk accepteert ze hem snel. Het is in ieder geval wel een beetje een sulletje, net zoals haar echte broertje Ivar en haar pleegbroertje Pipo. Met hen kon ze het goed vinden, dus hopelijk komt dat met EAPje ook.

Ik ben in ieder geval al weer ietsje minder moe dan gisteren. Dat is fijn. Vandaag nog wat verder uitrusten.

Mijn bestie zou eigenlijk komen vanmiddag, maar ze kan helaas niet meer. Maar goed, dan komt ze volgende week lekker op kraamvisite bij EAPje 🙂