Ik stink. Ik wil heel graag douchen, maar dat zat er vandaag niet in. Dat is ME. Iedere dag de keuze maken of ik iets aan zelfverzorging kan doen of ook nog iets leuks. Vandaag koos ik voor iets leuks. Ik wilde mijn design afmaken om het in te dienen voor de designwedstrijd van Spreadshirt. Dat is gelukt. En mijn design is supercool geworden!

Mijn coole design is te vinden in mijn shops.

Maar nu stink ik dus nog steeds. Ik heb wel deo opgedaan, maar vandaag was ook mezelf aankleden even teveel. Ik wilde eerst het design afhebben en had daarna geen energie meer over om mijn pyjama uit te doen en iets ‘normaals’ aan.

Ik weet niet zeker wanneer ik voor het laatst heb gedoucht. Vorige week zondag heeft hubby mijn haren gewassen (had ik dat al verteld?) en daar had ik daarna dan PEM van. Van dus gewoon in bad zitten en mijn hoofd wat achterover houden om mijn haren door iemand anders te laten wassen. Ik droog me ook niet af achteraf. Ik doe een ochtendjas aan en hubby droogt mijn voeten en onderbenen. Daarna kruip ik in bed. Daar ben ik vorige week ruim een uur blijven liggen om bij te komen. En dat terwijl ik van tevoren ook al een dutje had gedaan.

Hopelijk lukt het morgen om even te douchen. Maar dan kan ik dus niet nog schilderen of tekenen of een rondje rijden op mijn scootmobiel. En ik kan dan al helemaal niet de pagina’s met mijn gedichten en bio checken die in een anthologie komen. Ik heb de mail gisteren ontvangen met de vraag zo snel mogelijk te reageren, maar zo snel mogelijk is voor mij dus niet per sé morgen. Het was in ieder geval niet vandaag.

ME is echt een k*tziekte!