Ik ben een beetje gestrest. Vandaag is de deadline van de designwedstrijd op Spreadshirt en ik ben nog niet helemaal klaar met mijn design. Het wordt wel echt supercool, maar ik weet niet of ik het red om vóór de deadline klaar te zijn. Het scheelt een beetje dat het op de Amerikaanse site is dat ik dit ga uploaden. Dat geeft me een paar uur extra, maar eigenlijk maakt dat vrij weinig uit, want tegen die tijd slaap ik toch al. Voor mij persoonlijk is de deadline vandaag om 21.00 uur. Later dan dat kan ik niet meer bezig zijn met werk-achtige dingen. Hopelijk lukt het nog binnen de tijd.

Uiteraard is vandaag ook een kortere dag. Ik heb tot 11.15 uur geslapen vanochtend en dat heeft me zó goed gedaan! Ik had gisteren een PEM-achtige dag en vreesde dat vandaag erger zou zijn, maar dat is het gelukkig niet. Ook niet superveel beter, maar wel iets. Ik voel me iets energieker, maar na zo lang te slapen (ging om 21.30 uur slapen en viel ook direct in slaap) is mijn bloeddruk erg laag. Daarvan ben ik duizelig als ik mijn hoofd draai of buk en overeind kom. Ik heb net gemeten en ondanks het feit dat ik al twee keer vandaag een beetje zout op heb (gemengd door mijn andere medicijnen) was het slechts 104 over 76. Mijn normale bloeddruk was altijd rond de 110 bovendruk en nadat ik op advies van de neuroloog ben gestart met extra zout eten, kwam ik daar ook in mijn bijna volledige bedrust weer op uit (het was toen 96 over 69, amper genoeg om niet naar het ziekenhuis te hoeven).

Dit donkere weer helpt trouwens ook niet met echt wakker worden. Ik voel me suf en zelfs even proberen paaldansen daarnet heeft niet geholpen. Ik was overigens echt te duizelig voor draaien. Ik deed één rondje rond de paal en bleef vervolgens met veel moeite überhaupt overeind, mijn handen stevig rond de paal geklemd. Ook een klim en ladysit, waarbij mijn hoofd op soort van dezelfde plek blijft, waren teveel. Ik heb een paar minuten zitten uithijgen op mijn bureaustoel en ben vervolgens maar een minuutje gaan schilderen. De halsband van Appie op mijn schilderij “Laatste selfie met Ap” moest nog worden bijgewerkt. Toen was het alweer tijd voor mijn volgende dutje.

Nu niet, maar wel om te stoppen met schrijven. Tot morgen.