Ik heb slecht geslapen vannacht. Nu ben ik supersuf, ook nu mijn eerste dutje van vandaag er al weer opzit. Ik kon daarnet niet eens een beetje Sudoku spelen terwijl ik op de wc zat. Breinmist is echt een bitch.

En ik ben moe. Ik was van plan om me zometeen te douchen voor het aankleden, maar dat zit er echt niet in. Althans, niet zonder dat dit me hevige PEM gaat opleveren en die probeer ik nu juist beter te vermijden. Ik heb er nu nog steeds last van dat ik dat bijna een half jaar niet goed heb gedaan (ook niet kúnnen doen altijd) en ik wil niet dat deze achteruitgang permanent is. En de enige weg daar uit (dat wil zeggen, met káns daar uit), is heel goed naar mijn lichaam luisteren en strikte pacing toepassen.

Ik zit nu ook met mijn koptelefoon op. Dat is een nadeel van het betere weer. Ik vind het fijn om de deur open te hebben (tevens prettig voor Hare Mauwjesteit), maar andere mensen vinden het nodig om te gaan snoeien en dat soort dingen. Dan zit ik dus in de herrie. Dus dan maar mijn noise-cancelling headphones. Die zijn echt de beste aankoop die ik ooit heb gedaan (samen met mijn oordopjes en slaapmaskers). Nu zit ik alsnog in weinig prikkels terwijl ik dit schrijf. Anders zou dat absoluut niet lukken zonder de deur dicht te doen (en dan misschien nog niet; het geluid is best hard).

Ik zou eigenlijk ook mijn benen willen scheren, maar ook dat zit er vandaag niet in. Misschien één been een klein stukje, later vanmiddag. Maar met dit weer vind ik het ook erg fijn om lekker een stukje te gaan Tuf-Tuffen. Dat vind ik vandaag in ieder geval belangrijker dan het haar van mijn benen verwijderen. Het heeft zoveel geregend de afgelopen week dat ik amper buiten ben geweest.

Anyway, energie en brein zijn op.