Ik voel me minder ellendig dan de afgelopen dagen. Jeej! Nog steeds niet top, maar al wel beter.

Echt top wordt het natuurlijk nooit meer, maar ik heb mijn definitie daarvan intussen aangepast. Dat kan ook niet anders, want anders gaat het altíjd slecht. Dat is veel te deprimerend.

Hubby vond het laatst bizar dat ik tegen de ergotherapeut zei dat het goed ging. Dat vond hij echt onbegrijpelijk, want als het goed ging, zou ik geen behandeling nodig hebben. Maar gradaties veranderen als ‘best wel slecht’ je beste dagen zijn. Dan wordt dat gewoon ‘goed’.

Ander onderwerp. Ik wil op mijn Facebookpagina een album aanmaken voor mijn designs op Redbubble en Spreadshirt. Zo kan ik ze promoten zonder dat Facebook dit ziet als gratis proberen adverteren (hopelijk). Ik vind het gewoon leuk als andere mensen mijn tekeningen zien. En nog leuker als ze dan kleding of andere dingen kopen en ermee daadwerkelijk rondlopen. Maar Facebook verbergt al mijn posts waarin ik naar mijn shopjes verwijs (en de meeste andere posts trouwens ook; ik heb bijna 10.000 volgers, maar de meeste berichten bereiken ongeveer 100 mensen. Dat is maar 1% van het totaal). Ze verbergen mijn reels ook. Tot afgelopen november (ongeveer) had ik meestal 3000 views per reel (en ongeveer dat aantal volgers). Nu mag ik van geluk spreken als een reel door 150 mensen wordt bekeken. Stomme Facebook.