Ik ben hyper vandaag. Heel veel moeite om mijn hoofd een beetje rustig te krijgen. Is denk ik van blijdschap. Ik heb vanochtend voor het eerst in een maand of zo weer gezellig kunnen videobellen met mijn vriendin. We bellen in principe iedere week even, maar de afgelopen weken kwam er steeds iets tussen. Of ik was te moe om zelfs maar vijf minuutjes te kletsen, of zij had iets dat tussendoor was gekomen. Maar vanochtend hebben we heerlijk ruim een half uur kunnen babbelen! Dat was echt zo leuk!

Verder vandaag ben ik bezig geweest met de links-pagina op mijn website aan te passen en in mijn hoofd met allerlei schrijfprojecten. Ik wil één van mijn kinderboeken indienen bij een uitgeverij en een aantal gedichten bij literaire tijdschriften. Ik zag vandaag in mijn mail een geschikt tijdschrift om in te dienen. Nu nog drie tot vijf gedichten uitzoeken om daarheen te sturen en mijn biografie aanpassen naar slechts 50 woorden. Vooral dat laatste is een uitdaging.

Ik wil ook aan de slag met een schrijfprompt van een Facebookgroep waar ik lid van ben. Die post iedere dag een prompt en met een recente zit ik nu in mijn hoofd. Woorden en zinnen beginnen zich te vormen en ik wil daar graag mee aan de slag om dit verder de kneden en weven tot een mooi geheel. Als dat af is, zal ik het posten op mijn Facebookpagina en website. Het wordt Engelstalig, dus ik zal het in ieder geval op het Engelse deel posten, maar misschien ook in het Nederlandse deel. Andersom is niet handig, maar de meeste Nederlandssprekenden kunnen ook wel Engels.

Aan de slag!