🙁 Ik sta niet op de shortlist van de designwedstrijd van Spreadshirt. Zowel bij de Noord-Amerikaanse als de Europese wedstrijd zit mijn design niet tussen de 20 besten. Ik ben echt teleurgesteld. Ook in Spreadshirt zelf. Op één of twee designs na, zijn alle gekozen designs ofwel lettering, ofwel zien ze eruit als AI-gegenereerd. Echt jammer. En dat terwijl expliciet in het reglement stond dat AI-designs niet waren toegestaan.

Nu weet ik verder niet echt wat te schrijven. Maar goed, dat is op zich ook al weer iets om te schrijven, dus zo zit ik nooit zonder materiaal.

Ik heb vanochtend weer een portretfoto van mezelf gemaakt. Toen ik net wakker was. Ik doe dit nu al een paar weken iedere dag. Als ik dat eenmaal een jaar lang heb gedaan, maak ik er een collage van. Waarschijnlijk met behulp van AI, overigens. Zo’n collage die een heleboel foto’s gebruikt om gezamenlijk één afbeelding te creëren.

Diva ligt weer op de plek van mijn warme reet. Daarnet lag ze de hele tijd buiten in de zon, maar die is nu weer verdwenen, dus is ze weer naar binnen gekomen.

Ben best moe vandaag. Gisteravond was ik zo op dat ik niet eens meer mijn tanden heb gepoetst voor het slapengaan. Ik deed gauw mijn pyjama aan en kroop in bed. Ik was binnen een minuut of zo vertrokken. Heb heerlijk twaalf uur geslapen. Een deel van de tijd gespoond met hubby. Dat is fijn. Dat mag ik de little spoon zijn, ook al ben ik een centimeter groter. Overdag is Diva altijd little spoon, maar zij is dan ook wel heel veel kleiner dan ik. En veel schattiger.