Ik krijg zo bezoek! Daar heb ik zin in. Gezellig even kletsen met mijn vriendin. Heel lang kan het helaas niet duren met mijn energie van vandaag, maar het is wel heel leuk voor de tijd die ik wel heb.

Hubby stoorde mij zojuist. Hij gaat naar de winkel en vroeg of ik nog iets nodig had. Heel lief van hem, natuurlijk, maar ik zat nét een beetje in mijn concentratie. Misschien reageerde ik dus niet zoals hij had verwacht. Maar ja, dat gebeurt soms nu eenmaal. Volgende keer misschien vooraf tegen hem zeggen dat ik nu even niet gestoord wil worden. Dat voorkomt teleurstelling bij hem en ergernis bij mij. Communiceren is best lastig soms.

Ik had daarnet van alles in mijn hoofd om te typen. Gisteravond ook. Maar het wil er nu even niet uitkomen. Wie weet later vandaag.

Oh ja, in ieder geval leuk om te vermelden dat vier van mijn gedichten in een anthologie komen die binnenkort uitkomt! Echt supergaaf! Ik heb eerder deze week de proefdruk ontvangen en hoop vandaag of morgen toe te komen aan een reactie naar de editor.

Verder ben ik van plan om meer van mijn gedichten in te dienen bij literaire tijdschriften. Lijkt me zo vet om in zoiets gepubliceerd te zijn! 😀

Ik ben gisteren ook begonnen met een nieuw design. Weer een Appie die gay is. De tekst die ik erbij in gedachten had, past alleen niet meer zo bij hoe de tekening is geworden. Daar moet ik dus nog even over nadenken. Én over een nieuwe tekening bij de tekst die ik al had. Die vind ik namelijk te leuk om niet ook te gebruiken. En het coole regenboogstrikje dat ik voor de eerste gay-Ap tekening heb gemaakt. Die staat intussen in al mijn shops, hoewel nog niet per sé beschikbaar. Bij Spreadshirt kan dat tot drie weken duren, vooral de vertalingen en designs op kinderkleding. Die laatsten worden door mensen gecontroleerd en de vertalingen weet ik niet waarom die zo lang duren (blijkbaar staat het al in zowel de Engelse als de Nederlandse site; en de Noord-Amerikaanse, waar ik een aparte shop heb). Op mijn Redbubble is het design sowieso al te koop 🙂

Dit is het design van Appie. Bij Spreadshirt Noord-Amerika heb ik dit ingediend voor de designwedstrijd van dit jaar 🙂