Vandaag voel ik me slapjes. Mijn spieren zijn allemaal vermoeid en als ik loop (in huis, uiteraard), voelt het alsof ik elk moment door mijn benen kan zakken. Dat is stukken beter dan gisteren, eigenlijk, want toen was ik te uitgeput om dit soort dingen nog te voelen en moest ik vooral de hele dag slapen en op bed liggen.

Ik heb erg goed geslapen vannacht en kan ben nu uitgerust genoeg om te voelen hoe uitgeput ik ben. Gisternacht had ik een hele nare nachtmerrie en dat gevoel bleef bijna de hele dag hangen. Dat was extra vermoeiend. Ik heb dan ook bijna alleen maar tv gekeken en geslapen. Vaak heb ik de 45 minuten die ik wakker mag zijn niet eens volgemaakt.

Maar goed, vandaag dus wat beter. Het zonnetje schijnt ook, en dat vind ik fijn. Die regen de hele dag gisteren droeg ook niet bij aan het wakker worden. Diva ligt nu in de zon. Die weet precies hoe ze van het weertje kan genieten. Ze is zo heerlijk!

Mijn brein is wel op nu. Na vijf minuutjes schrijven. Ik ga weer rusten.