Vandaag heb ik mijn energie nodig voor andere dingen dan schrijven. Ik ga straks op bezoek bij een vriendin met kittens! Zó’n zin om lekker te knuffelen met die heerlijke wezentjes 🙂

Gisteren was een nare dag. Uiteraard kwam de narigheid niet alleen en ging bovenop mijn extreme uitputting en andere ellende onze wasmachine stuk. De handdoeken die er in zaten, waren kletskleddernat en na flink te schelden op de wasmachine heb ik ze met de hand uitgewrongen. Hubby was er namelijk niet en ik wilde het meteen gedaan hebben zodat ze in de droger konden. Had er even niet aan gedacht dat de buren ook gewoon een wasmachine hebben, waar ik best even onze handdoeken in had mogen doen om te centrifugeren. Maar ja, in mijn woede was rationeel denken niet echt meer een optie… Nou ja, het is gelukkig ook weer niet rampzalig. Alleen onhandig en natuurlijk vervelend dat die stomme wasmachine het heeft begeven. We wilden net een midweekje er opuit, maar dat geld gaan we nu misschien moeten besteden aan een nieuwe wasmachine. Dan wil ik er in ieder geval één in de vorm van een kat!

Is dit niet de allercoolste wasmachine allertijden?