Ik ben nogal hyper momenteel. Ik zou het liefste nu een rondje rennen en uitgebreide lenigheidsoefeningen doen. Maar ja, dat kan mijn lijf helemaal niet meer aan. ADHD is een hele lastige combinatie met ME.

Ik ben trouwens hyper van de vermoeidheid. De PEM van donderdag is nog steeds gaande, maar door de hyper voel ik die nog steeds niet heel goed. Aan mijn body battery op mijn smartwatch is het wel te zien, overigens. Op gemiddelde dagen word ik wakker met ongeveer 70-75 op de teller (het gaat tot 100, maar ik weet niet of het daarmee ook percentages zijn). Vandaag werd ik wakker met 58. Dat zijn heel wat minder lepeltjes om mee te werken vandaag dan normaal.

Mijn brein werkt ook heel langzaam nu. Typen gaat moeilijk. De eerst alinea vloog er uit, maar de rest komt… langzaam… met stoten… En dat vind… ik… niet leuk.

Dit was het dan. Na 5 minuutjes is het me teveel. Ik ga slapen.