Ik ben daarnet bezig geweest met een aantal schilderijen op de foto zetten. Het licht was echt ideaal, dus daar wilde ik gebruik van maken. Nu kan ik deze werken op mijn Redbubble zetten en komen ze beschikbaar als canvas!

Ook heb ik mijn nieuwste schilderij gefotografeerd: “Laatste selfie met Ap”. Daar ben ik echt trots op. De tranen heb ik extra vernis gegeven, zodat ze daadwerkelijk uitsteken. Dat is op de foto natuurlijk niet te zien, maar in het echt wel.

Ik ga dit schilderij indienen bij de mei-wedstrijd van Nationaal Atelier. De winnaar wordt onder andere bepaald door middel van stemmen, dus wanneer de stembussen zijn geopend, zal ik het delen op mijn website en Facebookpagina.

Zometeen ga ik ook een gedicht uittypen dat ik heb geschreven over ME. Dat komt dan in de poëzie-sectie hier en hopelijk ook bij Leven met ME is Kunst.

Op sommige dagen kunnen wat mij betreft die ‘n’ en ‘s’ uit dat laatste woord wel wegblijven, overigens. Gisteren heb ik veel geslapen en had ik de hele dag hoofdpijn. En honger, ook. Dat heb ik ook altijd heel erg op PEM-dagen. De hele dag door honger. Dat is echt een rotgevoel, vooral omdat ik behoorlijke issues heb met dik worden, dus mag ik van mezelf niet teveel eten en al helemaal niet snoepen. Wanneer ik dat laatste toch doe, voel ik me bijna altijd schuldig. Ik krijg niet de neiging om te gaan overgeven, maar ik begrijp op die momenten wel heel goed dat sommige mensen die wel hebben. Niet leuk.