Vandaag is het groot feest! In het hele land gaan Tweebenigen de straat op voor allerlei spelletjes en markten. De vlaggen hangen uit en de wimpels wimpelen vrolijk.

Al 16 jaar ben ik op de wereld en ieder jaar wordt dit groots gevierd.

Het bezoeken van al die festiviteiten laat ik natuurlijk over aan die Tweebenige die denkt dat hij hier koning is, maar dat is ook hoe ik het het liefste heb. Laat hem maar lekker naar al die herrie toegaan en vieze voorpootjes van mini-Tweebenigen schudden. Dan kan ik lekker op mijn favoriete schoot blijven liggen en genieten van de rust.

Het heeft wel wat, zo’n impersonator. Ik weet wel beter, uiteraard, maar Tweebenigen zijn de slimste niet. Hij zal wel geen idee hebben.

Ach ja, wat doe je er aan? Zolang hij maar niet denkt dat hij mij ooit de les kan lezen!

Het idee alleen al, zeg. De brutaliteit!