Vandaag leek wat positiever te beginnen dan anders. Brillemans meldde zich tijdig om mij van natvoer te voorzien en me uit de garage te laten. Het duurde helaas niet lang voordat ik ernstig werd teleurgesteld. Hij gaf me mijn eten, probeerde me te aaien (dat kan ik tijdens het eten echter niet toestaan) en bleef nog even bij me tot hij zijn rookding ophad. Alles was zoals gewoonlijk.
Maar toen verliet hij de garage en sloot hij de deur achter zich, met mij er nog in!!! Wat een brutaliteit! Ik keek toe vanaf mijn plekje op de diepvries, mijn voorpootjes op het raamkozijn in de deur. In plaats van te reageren op mijn overduidelijke boodschap, deed hij echter zijn tikmachine open en begon hij te praten met stemmen die uit dat ding kwamen. Echt totaal onacceptabel gedrag! Ik heb hem dan ook zeer hatelijk aangekeken en liet me niet door hem aaien toen hij me uiteindelijk in huis liet.