Wederom een teleurstellende dag vandaag. Ik zat al helemaal niet lekker in mijn vel, met wat pijn aan mijn wang en koorts, brengen ze me potverdorie ook nog eens naar de dierenarts!! Alsof ik dáárop zit te wachten!

Uiteraard was het daar geen pretje. Ik werd overal gepord, kreeg een stok in mijn kont en werd vervolgens geprikt in mijn pijnlijke wang. Toen daar inderdaad een abces bleek te zitten, heeft dat dierenarts-mens me ook nog eens geschoren daar en een snee gemaakt! Om dan daarna óók nog de wond lopen spoelen met een bijtend middel en me nóg een prik te geven in mijn nek! Tegen de koorts en pijn, zogezegd. Pfah! Het gore lef van die Tweebenigen!


Gelukkig voelde ik me een paar uurtjes later al wel weer wat beter, maar ja, dan zijn er nog steeds twee keer per dag die pillen die Langhaar door mijn strot douwt. Dan kan ze wel wat krabben verwachten, hoor! Dat laat ik echt niet zomaar toe. Ik ben een nette poes!